Kevätpäiväntasauksen tapahtumasta saa villasukkia ja tietoa lähetystyöstä

Lähetyskahvila Toivossa on mahdollisuus saada enemmän tietoa siitä, miten seurakunnan tukemat asiat maailmalla ovat edenneet.

Anja Kangas, Salme Mäkipää, Leena Korpinen, Aili Vuori, Mirva Tuuliainen, Maija Puntti, Aino Nummenpää

15.3. 16:00

Janakkalan seurakunta järjestää Kevätpäiväntasaus-tapahtuman 20. maaliskuuta Lähetyskahvila Toivossa Turengin kävelykadulla.

Toivossa on mahdollisuus saada enemmän tietoa siitä, miten seurakunnan tukemat asiat maailmalla ovat edenneet ja millaisissa olosuhteissa lähimmäiset lähetystyöalueilla elävät.

Tapahtumassa myydään villasukkia seurakunnan lähetystyön tukemiseen.

Janakkalan seurakunnan lähetystyön aktiivit sukankutojat ovat covid-pandemian aikana valmistaneet muhkean kasan sukkia eri puolilla maailmaa tehtävän työn tukemiseen. Lähetystyön kaapeista löytyvät lukuisat villasukat ovat nyt matkalla tasauksen merkeissä niitä tarvitsevien koteihin.

Janakkalan seurakunta tukee seurakuntatyötä Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Euroopassa. Esimerkiksi Boliviassa seurakunta tukee lasten ja nuorten koulunkäyntiä tuetaan alueilla, joilla alkuperäisväestön on vaikea päästä kouluun. Kambodzassa taas seurakunta tukee alkuperäiskansojen parissa tehtävää työtä, jolla autetaan ilmastonmuutokseen sopeutuvia viljelymahdollisuuksia. Alkuperäiskansojen kulttuuri uhkaa tuhoutua globaalissa maailmassa.

Tuki ohjataan Suomessa toimivien järjestöjen Suomen Lähetysseuran, Sanansaattajien, Kansanlähetyksen ja Suomen Pipliaseuran kautta.

Kevätpäiväntasaus-tapahtuma 20.3. klo 12–17 Lähetyskahvila Toivossa Turengin kävelykadulla.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos