Rantalahdessa järjestetään kevätkarkelot

Rantalahden kevätkarkeloissa on mukana erilaisia myyjiä ja tarjolla on esimerkiksi alusvaatteita, hunajaa, suklaata ja käsityötarvikkeita.

Tapahtuman järjestää Sinin Ateriapalvelun yrittäjä Sini Pylväläinen, joka aloitti viime kesänä leirikeskuksen emäntänä.

15.3. 7:27

Leirikeskus Rantalahdessa järjestetään sunnuntaina 19.3. ensimmäistä kertaa markkinahenkinen Kevätkarkelot-tapahtuma. Sen järjestää Sinin Ateriapalvelun yrittäjä Sini Pylväläinen, joka aloitti viime kesänä leirikeskuksen emäntänä.

Lue lisää: Rantalahden uusi emäntä Sini Pylväläinen on lapsuuden haaveammatissaan: ”Minulle on tärkeää, että lapset ja nuoret todella pitävät siitä ruoasta, mitä tarjotaan”

Pylväläinen kertoo, että koko perheen tapahtumaa kokeillaan nyt, ja jos ihmiset lähtevät mukaan, voisi tapahtumalle seurata jatkoa syksyllä. Rantalahden kevätkarkeloissa on mukana erilaisia myyjiä ja tarjolla on esimerkiksi alusvaatteita, hunajaa, suklaata ja käsityötarvikkeita. Lisäksi paikalla on hieroja ja jalkahieroja, joille voi varata etukäteen ajan.

Tapahtumassa on myös kahvio, vohveleita ja makkaraa. Lapsille löytyy poniratsastusta.

”Mukana on pienyrittäjiä, joilla ei välttämättä ole kaikilla maksupäätettä, joten käteistä kannattaa varata mukaan”, Pylväläinen vinkkaa.

Rantalahden kevätkarkelot sunnuntaina 19.3. klo 10–15.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos