Millainen on Turengin yhteiskoulu?

3.2. 6:58

Janakkalan Sanomien koulukierros vieraili tällä kertaa Turengin yhteiskoulussa. Rehtori Mika Saarinen, yhdeksäsluokkalainen Ossi Auerranta, biologian ja maantiedon lehtori Susanna Jantunen, vanhempi Mikko Mäkelä sekä sivistystoimen talous- ja hallintopäällikkö Titta Tuomola kertovat oman näkemyksensä siitä, millainen on Turengin yhteiskoulu.

Lue lisää: Yhdeksäsluokkalaiset viettivät tunnin virtuaalitodellisuudessa – Turengin yhteiskoulussa on tarjolla sekä perinteistä opiskelua että modernia teknologiaa

Mika Saarinen, yhteiskoulun rehtori

”Turengin yhteiskoulussa on hyvä meininki. Olemme maalaiskoulu ja sen tunnistaa siitä, että reissuilta tulee aina palautetta että meidän oppilaat osaavat käyttäytyä hyvin. Tottakai meillä on myös samat ongelmat kuin muissa kouluissa eli kiusaamista on jonkin verran ja oppimisvaikeuksia on tietyillä alueilla.”

Ossi Auerranta, oppilas luokalta 9D

”Turengin yhteiskoulu on todella jees. Täällä on mukavat opettajat. Koulussa parasta on opiskelu ja lempiaineeni on matikka.”

Susanna Jantunen, biologian ja maantiedon lehtori

”Oikein viihtyisä ja mukava. Oppilasaines on kivaa ja työkaverit mukavia. Tällainen tavallinen pikkukylän koulu. Tulin tänne alunperin tekemään vuoden sijaisuutta ja nyt olen ollut täällä opettajana jo 25 vuotta.”

Mikko Mäkelä, vanhempi

”Turengin yhteiskoulu on toiminnallinen paikka. Itse olin ainakin ihan tyytyväinen, kun olin siellä aikoinaan opiskelemassa. Oma poika on liikuntaluokalla ja sen opettaja on tosi aktiivinen. Lisäksi on hyvä, kun liikuntapaikat ovat koulun lähettyvillä.”

Titta Tuomola, sivistystoimen talous- ja hallintopäällikkö

”Janakkalan kunnan hallinnon näkökulmasta Turengin yhteiskoulu on hyvin innovatiivinen työyhteisö ja he kehittävät asioita tehokkaasti eteenpäin.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos