Katso huikea kuvagalleria: Räpfaija johti joukkueensa voittoon, kun supersuositut somestarat villitsivät yleisön lätkämatsissa – oliko sinun suosikkisi kentällä?

Räpfaija eli Ville Vuorinen on tuottelias TikTok-musiikkipersoona. Häneltä ilmestyi reilu viikko sitten uusi biisi Auraäijä, joka kommentoi Janakkalasta viraaliksi lähtenyttä sala-auraajakohua. Musiikkivideota on katsottu YouTubessa lähes 30 000 kertaa.

Common W:n kapteeni Räpfaija, oikealta nimeltään Ville Vuorinen on tuottelias musiikkipersoona, mutta myös nopea luistimilla. Hän tehtaili lauantaina komean maalinkin läpiajosta. TikTokissa hänellä on 58 000 seuraajaa.

30.1. 15:00

Lauantaina valtasivat Raumalla Äijänsuon jäähallin Suomen suosituimmat somepersoonat, kun TikTokista, YouTubesta ja Instagramista tutut vaikuttajat vetivät lätkäkamat päälleen ja hyppäsivät kaukaloon.

Sosiaalisen median tähtiä oli paikalla yhteensä 32. Kentällä ja kentän ulkopuolella loistivat muun muassa Khaled ”Shokkiäijä” Aziz, Mandimai Sundberg, Niko Saarinen, Nelli Orell, Otso ”Pontso” Saano, Venla ja Viivi Sydänmaanlakka, Iida Vainio ja raumalainen tiktokkaaja Vili ”Vilichili” Lehtelä. Janakkalasta luistimet veti jalkaan Räpfaija eli Harvialassa asuva tiktok-persoona Ville Vuorinen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos