Kuorokurssilta voi saada kipinän kuoroharrastukseen – Tervakosken mieskuoro etsii uusia laulajia: ”Tärkeintä on, että on halu laulaa”

Tervakosken mieskuoro kokoontuu Tervakosken Seuratalolle keskiviikkoisin.

Tervakosken mieskuoro etsii uusia jäseniä mukaan toimintaansa. Kuvassa puheenjohtaja Timo Virrankoski, taitellinen johtaja Anne Kekki, talouspäällikkö Hannu Rantala ja sihteeri Martti Lindell.

9.1. 18:00

Tervakosken mieskuoron toimintaan mahtuu mukaan uusia ääniä ja kuoro etsiikin uusia innokkaita kuorolaisia, jotta toiminta pyörisi jatkossakin tuttuun tapaan.

Kuorolaulun elämänlaatua parantavat vaikutukset ovat tutkittuja ja kiistattomia. Kuorokaveruus ja yhteishenki antaa emotionaalista ja sosiaalista hyvinvointia.

Moni pohtii pitkään liittymistä kuoroon tai lauluryhmään.

”Harjoittelemme helpoilla lauluilla, niin että kenenkään ei tarvitse pelätä epäonnistuvansa. Kuorokurssille osallistuminen ei edellytä kuoroon liittymistä”, Tervakosken mieskuoro viestittää toiminnasta kiinnostuneille.

Kuorokurssilla on mukana kuorolaisia sekä mieskuorosta että naiskuorosta. He toimivat tukena harjoituksissa.

Yhdessä laulamista voi kokeilla kuorokurssilla Tervakosken Seuratalolla keskiviikkoisin 18.1.–1.2. kello 18–19.30.

”Nuotinlukutaito ei ole kynnyskysymys, sillä tiedämme, että jokainen oppii laulut kuuntelemalla ja laulamalla rohkeasti mukana”, kuorossa tiedetään kokemuksesta.

Kurssilla opetellaan kuorolaulamisen perustietoja ja -taitoja sekä äänenkäyttöä.

”Aluksi voi tulla vapaasti tutustumaan, miten stemmat jakautuvat ja miten kuorossa lauletaan yhdessä.”

Tervakosken naiskuoro ja mieskuoro aloittavat kevätkautensa tammikuussa. Naiskuoro harjoittelee tiistaisin kello 18–20 ja mieskuoro keskiviikkoisin kello 18–20 Tervakosken Seuratalolla.

”Tärkeintä on, että on halu laulaa, kohtuullinen sävelkorva ja hieman rytmitajua. Sitä vartenhan kuorot harjoittelevat säännöllisesti, jotta kaikki voivat kehittyä taidossa eteenpäin”, kuorolaiset innostavat mahdollisia kuorolaisia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos