Mausteinen glögi lämmittää ja tuo tunnelmaa – Esittelyssä neljä eri glögiohjetta

Itse tekemällä jouluisesta juomasta saa maustettua mieleisensä.

Glögi valmistetaan perinteisesti punaviinistä ja mustaherukkamehusta. Mausteiden käytössä vain mielikuvitus on rajana.

24.12.2022 19:00

Kaupat ovat täynnä valmisglögejä, mutta oletko tullut ajatelleeksi, mutta glögiä voi tehdä itsekin. Se ei nimittäin ole vaikeaa.

Perinteinen glögi tehdään punaviiniin ja usein mustaherukkamehuun. Mehuiksi sopivat mustaherukkamehun lisäksi lähes kaikki sokeroidut ja sokeroimattomat mehut. Kokeile esimerkiksi punaherukka-, karpalo- tai omenamehua.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos