Kirkon keskusteluapu päivystää myös jouluna

Turengin kirkko ja seurakuntakeskus.

24.12.2022 12:00

Jos joulun aikaan tulee tunne, että haluaa purkaa ajatuksiaan eikä ole ketään, jolle puhua, kirkon keskusteluavun puoleen voi kääntyä kaikissa tapauksissa.

Kirkon keskusteluavun päivystäjät ovat tavoitettavissa jouluna ja keskustelut ovat luottamuksellisia. Näin kertoo Janakkalan seurakunta kotisivuillaan.

Keskusteluapua voi saada niin verkossa kuin puhelimitse. Palvelu on valtakunnallinen ja toimii suomeksi ja ruotsiksi.

Kirkon keskusteluavun päivystäjät ovat kirkon työntekijöitä ja koulutettuja vapaaehtoisia. Heitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Päivystäjä ei näe käyttäjän henkilöllisyyttä, sillä soittajan puhelinnumero ei näy vastaajalle.

Näin voi ottaa yhteyttä

Kirkon keskusteluavun palveleva puhelin on auki joka ilta, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Palvelevan puhelimen numeroon 0400 221 180 (pvm/mpm) voi soittaa kello 18–24 välisenä aikana. Palveleva chat on avoinna maanantaista perjantaihin kello 12–20. Vuoden vaihteen jälkeen chat on avoinna kello 16–20. Chat-keskustelun voi aloittaa osoitteessa evl.fi/kirkonkeskusteluapu/chat

Kirkon keskusteluavun nettikirje tarjoaa mahdollisuuden kirjoittaa nimetön viesti ympäri vuorokauden. Päivystäjät vastaavat viesteihin muutaman päivän kuluessa. Nettikirjeen voi kirjoittaa osoitteessa evl.fi/kirkonkeskusteluapu/netti

Keskusteluapuun saa yhteyden myös perinteisellä kirjeellä.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos