Kippis uudelle tilausravintolalle – Kimmo Rikkonen ja Atte Karppinen tuovat Turengin asemalle 50 vuoden edestä ravintola-alan osaamista

Turengin Wanhalla asemalla aloittaa uusi tilausravintolatoiminta ensi vuoden alussa.

Kimmo Rikkonen (vas.) ja Atte Karppinen kilistelivät tiistai-iltana uuden liiketoiminnan kunniaksi.

18.12.2022 9:00

Turengin Wanhalla asemalla puhaltaa pian uudet tuulet, kun pitkän linjan ravintola-alan ammattilaiset Atte Karppinen ja Kimmo Rikkonen saavat historiallisen rakennuksen avaimet tammikuun alussa.

”Tarkoituksena on aloittaa tilausravintolatoiminta, eli mennään sillä, mikä osataan kaikkein parhaiten. Paikka soveltuu kaikenlaisille tilausryhmille aina perhejuhlista kokouksiin”, Karppinen paljastaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos