Romaniassa kasvanut Ioana Ellyn muutti rakkauden perässä Turenkiin, jossa hän saavuttaa nyt unelmiaan: Esikoislevy tulossa ja työpaikka luovalla alalla

Ellyn toteuttaa luovuuttaan monella tavalla. Vapaa-ajallaan hän tuottaa esikoislevyään, tekee musiikkivideoita Youtubeen ja kirjoittaa blogia. Työssään hän pääsee valokuvaamaan.

Ioana Ellyn kertoo, että hänen lempisuomalaisartistinsa on Tuomas Holopainen. Hän kertoo ihailleensa Holopaista ja kuunnelleensa tämän Nightwish-yhtyettä jo peruskoulusta lähtien. ”Minulla on ollut mahdollisuus tavata heidät useita kertoja, ja on ollut niin mukavaa huomata, kuinka maanläheisiä ja ystävällisiä he ovat”, hän kertoo.

13.12.2022 6:00

"I don't want to be buried in a pet sematary”, punatukkainen laulaja laulaa Youtubeen ladatulla Ramonesin Pet Sematary –cover-videolla. Alun mustanpuhuva tausta muuttuu metsäksi, jossa pääkallo tarkkailee puiden välistä laulajaa.

Laulaja on Turengissa asuva Ioana Ellyn, ja kyseessä on hänen uusin Youtube-videonsa. Hän kertoo rockmusiikin olleen hänen juttunsa jo monien vuosien ajan. Teini-ikäisenä hän kertoo laulaneensa ja soittaneensa koskettimia melodisessa black metal –yhtyeessä ja sinfonisessa metallibändissä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos