Vanhalta kunnantalon tontilta kaivettiin 300 rekkakuormallista hiekkaa ja nyt tilalle nousee kahden perheen hulppea kivinen talopari –  tämä yksityiskohta tuo asumiseen ”hotellitunnelmaa”

Pitkän hiljaiselon jälkeen tontti sai uutta elämää, kun kaksi ystäväperhettä osti yhdessä tontin kunnalta. Antti ja Sanna Savolainen sekä Seppo ja Linda Sohlman ovat suunnitelleet kokonaisuuden, jossa heidän kotinsa ovat identtiset peilikuvat.

Seppo Sohlman (vas.) ja Antti Savolainen ovat pitkän linjan voimanostajia. Keskellä kuvassa puolisot Linda Sohlman ja Sanna Savolainen sekä Savolaisten pian 2-vuotias Iida-tyttö.

28.8. 6:23

Maasta puskevat kahden kivitalon perustukset. Jos rakentaminen sujuu suunnitelmien mukaan, vuoden päästä vanhan kunnantalon tontilla seisoo lähes 700 neliön kokoinen talopari.

Janakkalan kunnantalo toimi vuoteen 1963 asti Päivärinteen huvilassa, rinteessä aseman takana. Lopulta rakennus purettiin. Tontti muuttui joutomaaksi ja metsittyi. Kunta kaavoitti paikalle rivitalotontin, mutta rakennuttajaa ei ilmaantunut.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos