Taksikuski ja sairaanhoitaja perustivat kotiruokapalveluyrityksen: ”Kuka tahansa osaa laittaa kotiruokaa, ei tämä ole mitään rakettitiedettä”

Annokset syntyvät Turengissa, vanhan omakotitalon keittiössä.

Anssi Inkilä ja Sari Temmes aloittavat yhteisen yritystoiminnan kesäkuun puolivälissä. Yritys tarjoaa asiakkailleen samaa ruokaa kuin yrittäjät omille lapsilleen kotona.

5.6. 7:00

Kastiketta ei pidä polttaa pohjaan ja suolan kanssa täytyy olla varovainen.

Siinä kaksi ohjenuoraa, jotka Anssi Inkilä aikoo pitää mielessään, kun hän parin viikon kuluttua alkaa valmistaa pääruoka-annoksia uuden yrityksensä Ansa-Keittiöt oy:n tiloissa.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos