Turenkilainen yrittäjä teki tyttökalenterin, jossa poseeraavat kaikenkokoiset ja -ikäiset naiset – ”Kaikki ovat kauniita, ihon ominaisuuksiin kuuluvat rypyt, arvet sekä se, että ikääntyessään iho myös roikkuu” - Elämänmeno - Janakkalan Sanomat

Turenkilainen yrittäjä teki tyttökalenterin, jossa poseeraavat kaikenkokoiset ja -ikäiset naiset – ”Kaikki ovat kauniita, ihon ominaisuuksiin kuuluvat rypyt, arvet sekä se, että ikääntyessään iho myös roikkuu”

Nuori Jenna Juurinen kapinoi jatkamista äitinsä jalanjäljissä. Oma juttu löytyi kuitenkin alusasuista, muutaman mutkan kautta.

Turengissa 12 vuotta asunut Jenna Juurinen uskoo, että hänelle ihmiskehon vanheneminen ei tule suurena järkytyksenä. ”Rypyt ovat sitä paitsi mielestäni valtavan kauniita! Eniten odotan naururyppyjä.”

19.12.2021 9:00

Kun 14-vuotias Jenna Juurinen myi elämänsä ensimmäiset rintaliivit, eniten hän ihmetteli alusasuliikkeessä käyvien asiakkaiden kommentteja.

Sovituskopeissa naiset tarttuivat itseään kyljistä kiinni ja esittelivät Juuriselle kauhistellen sormiensa väliin jääviä ihomakkaroita.

”Muistan, kun yksi nainen sanoi minulle pukeutuessaan, että älä koskaan vanhene.”

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos