Koronavuosi sai Petra Pulkkisen ottamaan työpöydälle suunnitelmat, joihin hän oli ajatellut olevansa valmis vasta parin vuoden päästä: ”Aika kasvatti kestämään epätietoisuutta ja kalsariasuja” - Elämänmeno - Janakkalan Sanomat

Koronavuosi sai Petra Pulkkisen ottamaan työpöydälle suunnitelmat, joihin hän oli ajatellut olevansa valmis vasta parin vuoden päästä: ”Aika kasvatti kestämään epätietoisuutta ja kalsariasuja”

Janakkalan yrittäjien puheenjohtaja työskentelee saadakseen yrittäjien äänen kuuluviin esimerkiksi yrittäjien kattojärjestölle ja kuntapäättäjille.

Halu kokeilla ja toteuttaa hullutkin ideat on seurannut Pulkkista nuoresta lähtien. Hän on opiskellut viestinnän ammattilaiseksi, pedagogiksi ja tähtää parhaillaan koulutusviennin korkeakoulututkintoon. ­

13.1. 7:00 | Päivitetty 13.1. 8:27

Nuorelle itselleen Janakkalan yrittäjien puheenjohtaja Petra Pulkkinen sanoisi: Yritä vielä rohkeammin, äläkä yritä yksin.

Kumpaakin ohjenuoraa tarvittiin viime vuonna, kun koronapandemia tyhjensi yrittäjien kalentereita. Pulkkinen muistaa, kuinka typertyneeltä olo tuntui, kun työt yhtäkkiä katosivat.

Sitten hän kimpaantui.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Tuoreimmat mainokset