Perinteistä poiketen tortuista voi ja kannattaa tehdä myös suolaisia versioita - Elämänmeno - Janakkalan Sanomat

Joulutortun uudet kujeet –  perinteistä poiketen tortuista voi ja kannattaa tehdä myös suolaisia versioita

Joulutorttu ei ole joulunajan herkkupöydän trendikkäin tuttavuus. Helpoilla taittelutekniikoilla ja vaihtoehtoisilla täytteillä ne voivat kuitenkin saada täysin uudenlaisen ilmeen.

Maiju Ketolan mielestä lukuisista vaihtoehdoista huolimatta, perinteinen luumuhillolla varustettu tähtitorttu on parhaimman makuinen.

20.12.2020 14:20

Luumuhillolla varustettu tähtitorttu on saanut haastajan. Itseasiassa haastajia. Perinteisen joulutorttutäytteen tilalla on nimittäin nähty viime vuosina paljon erilaisia variaatioita.

– Täytteenä käytetään hilloja, konvehteja, karkkeja, marjoja ja Nutellaa. Kaikkea maan ja taivaan väliltä, turenkilaisen Maijun Makeat -kotileipomon yrittäjä Maiju Ketola naurahtaa.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos