Turenkilainen tapahtuma-alan konkari Lotta Ahtinen on valittu Tampereen Tullikamarin tuotantopäälliköksi – ”Täytyy löytää keinot ja menetelmät, joilla voidaan jatkossakin tuottaa tapahtumia terveys ja turvallisuus huomioiden” - Elämänmeno - Janakkalan Sanomat

Turenkilainen tapahtuma-alan konkari Lotta Ahtinen on valittu Tampereen Tullikamarin tuotantopäälliköksi – ”Täytyy löytää keinot ja menetelmät, joilla voidaan jatkossakin tuottaa tapahtumia terveys ja turvallisuus huomioiden”

Lotta Ahtinen on uusien haasteiden äärellä. Hän aloitti maanantaina työt Tullikamarin tuotantopäällikkönä ja opiskelee ohessa esitys- ja teatteritekniikan ammattikorkeakoulututkintoa.

Turenkilainen Lotta Ahtinen aloitti maanantaina Tullikamarin tuotantopäällikkönä.

12.12.2020 16:00

Lotta Ahtisen uusi työ pitää sisällään Tullikamarin omien ja vierailevien tapahtumien tuotannon suunnittelua ja toteuttamista. Työpaikkaansa hän kuvailee perinteikkääksi, pitkään toimineeksi ja arvostetuksi keikkapaikaksi.

– Olen hyvin innoissani, että pääsen toimintaan mukaan. Tampere on aina ollut sopivan matkan päässä, joten olen tykännyt käydä Tullikamarilla katsomassa keikkoja. Ensimmäinen viikko on kulunut sekä etä- että lähitöissä ja vastaanotto on ollut oikein lämmin.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Tuoreimmat mainokset