Kutsuisitko sinä ventovieraan kylään? Uudella tapahtumalla halutaan avata ovia - Elämänmeno - Janakkalan Sanomat

Kutsuisitko sinä ventovieraan kylään? Uudella tapahtumalla halutaan avata ovia

Olisitko sinä valmis avaamaan kotisi tai puutarhasi ovet ja kutsumaan ihmiset kylään? Haluaisitko vaikkapa esitellä pihapiirisi vanhoja rakennuksia myös muille tai perustaa pop up -kahvilan pihaasi? Jos vastaat kyllä, Poikkea meille! -tapahtuma on kuin tehty sinua varten.

Poikkea meille! -tapahtumapäivä on sunnuntai viides heinäkuuta.

10.1.2020 18:00

Heinäkuussa ensimmäistä kertaa vietettävä Poikkea meille! -tapahtumapäivä on Hämeen oma avoimien ovien päivä. Uusi tapahtuma on ideoitu Hämeenlinnan seudun yhdistysten ja kuntien SILTA-yhteistyöverkostossa.

Tapahtumalla ei ole erillistä järjestäjää vaan se on ravintolapäivän ja siivouspäivän kaltainen yhteisöllisesti toteutettava päivä. Tapahtuman kotipesänä toimii koko Hämeen kattava meidanhame.fi-sivusto, jonne on jo avattu tapahtuman ilmoittautuminen.

Mukaan ilmoittautuneet kohteet tulevat löytymään osoitteesta meidanhame.fi/poikkeameille.

Samaan aikaan Avoimet puutarhat -tapahtuman kanssa

Poikkea meille! on tapahtuma, jolloin kuka tahansa voi kutsua ihmisiä kylään. Tavoitteena on, että mielenkiintoiset vanhat rakennukset ja kivasti sisustetut kodit avaavat ovensa sekä persoonalliset puutarhat porttinsa.

Tapahtumapäivänä voi järjestää pop up –kahvilan omalla pihalla tai kokata kylälounaan kylätalolla. Kutsuja määrittelee itse tapahtumansa sisällön ja kellonajat, jolloin vieraat ovat tervetulleita.

Päivämäärä 5. heinäkuuta on sama kuin valtakunnallinen Avoimet puutarhat, jotta puutarhaharrastajat voivat halutessaan ilmoittautua molempiin ja saada kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos