Hämeen Yrittäjägaalassa juhlittiin kasvua ja onnistumista - Katso videokooste illan juhlahumusta - Elämänmeno - Janakkalan Sanomat

Hämeen Yrittäjägaalassa juhlittiin kasvua ja onnistumista - Katso videokooste illan juhlahumusta

Janakkalan yrittäjien hallituksen jäsenet juhlatunnelmissa.

11.2.2019 12:14 | Päivitetty 11.2.2019 13:11

Hämeen Yrittäjägaalaa vietettiin tänä vuonna lauantaina 9. helmikuuta Turengin liikuntahallilla. Hallin pääaula alkoi täyttyä kello viiden jälkeen rock-henkisesti pukeutuneista yrittäjistä ympäri Hämettä.

Aulassa kilisteltiin alkumaljoilla ja vaihdettiin kuulumisia ennen siirtymistä viralliseen juhlatilaan. Juhlatilana toimi liikuntahallin sali, jossa normaalisti urheillaan päivisin. Yrittäjät istuivat pöytäseurueissa pääsääntöisesti kunnittain. Salin koristelu keräsi paljon kehuja pöytäseurueissa ennen juhlan virallisen osuuden alkua.

Gaalailta starttasi kello kuuden maissa, kun juontajapari Pauliina Hirviniemi ja Seppo Kervinen toivottivat kaikki tervetulleiksi tapahtumaan.

Illan juontajaparina toimi Seppo Kervinen ja Pauliina Hirviniemi.

Alkujuontoa seurasi Hämeen yrittäjien puheenjohtajan Minna Nissilän puhe, jossa hän muun muassa mainitsi sen, kuinka hienoa on, että gaala saatiin järjestää juuri Janakkalassa. Nissilän mukaan juhliin oli satsattu väkilukuun nähden enemmän, kun missään muualla aikaisemmin.

Myöhemmin illan aikana Nissilä palkittiin Yrittäjäristin Suurristillä, joka on huomionosoitus henkilölle, joka yksityisenä yrittäjänä tai yksityisen yrittäjyyden edistäjänä on erityisen ansioitunut tai omalla panoksellaan vaikuttanut merkittävästi Suomen Yrittäjien tai sen jäsenjärjestöjen luottamustehtävissä.

Illan aikana palkittiin myös useita muita yrittäjiä onnistuneesta työstään.

Vuoden maakunnallisen nuoren yrittäjän palkinnon pokkasi itselleen Plutoni Oy:n Jarkko Kurvinen. Hän nousi lavalle noutamaan palkintoa yhdessä Anni Pohjanvirran kanssa. Plutoni Oy on moderniin markkinointiin ja myyntiin erikoistunut yritys, joka on osoittanut merkittävää kasvua viime vuoden aikana.

–Nuorena en uskonut, että löytäisin työpaikan, jossa viihtyisin, joten loin sen itse, Kurvinen iloitsi palkintopuheessaan.

Vuoden maakunnallisen nuoren yrittäjän palkinnon pokkasi itselleen Plutoni Oy:n Jarkko Kurvinen.

Vuoden maakunnallisen yrittäjän palkinnon sai Forssan Metallityöt Oy, joka on nykyisin Suomen markkinajohtaja teräksisten palo- ja turvaovien valmistajana. Palkintoa olivat hakemassa hallituksen puheenjohtaja Markku Lundström sekä hänen lapsensa Ulla Korpiniitty ja Vesa Lundström, jotka toimivat yrityksen osakkaina.

Vuoden maakunnallisen yrittäjän palkinnon sai Forssan Metallityöt Oy.

Illan tunnelmasta ja tanssilattian menoista piti huolen päälavalla soittanut Deep Undercover, joka esitti tuttuja rock-hittejä vuosien varrelta. Salakapakassa kevyempää musiikkia tarjosi irlantilaistyylinen duo Ants in the Pants.

Deep Undercover piti huolen illan tanssilattian menoista.

Gaalailta itsessään päättyi kello 12 maissa, jonka jälkeen monet yrittäjät siirtyivät jatkamaan juhlia muualle.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos