Uutenavuonna kokkikin pääsee juhlimaan - Elämänmeno - Janakkalan Sanomat

Uutenavuonna kokkikin pääsee juhlimaan

Sinisimpukoista syntyy edullista ja juhlavaa purtavaa uudenvuoden juhliin, neuvoo Sataedun kouluttaja ja keittiömestari Maija Poutanen.

29.12.2017 14:51

Keittiömestari Maija Poutanen arvelee, että jouluähkyn jälkeen ihmiset kaipaavat jotakin kevyempää.

–Esimerkiksi äyriäiset, salaatit ja pikkusuolaiset ovat kevyitä uudenvuoden herkkuja. Esimerkiksi simpukkakeiton voi kätevästi valmistaa ennakkoon. Kun ruokailun aika siten lähestyy, sen kiehauttaa valmiiksi muutamassa minuutissa. Jos pöytäkin on valmiiksi katettu, ehtii kokkaaja itsekin nauttia juhlasta ja seurustelusta, Puotanen neuvoo.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Tuoreimmat mainokset